A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Reclame / Reclama Cosmote Spiridusul

Reclama Cosmote Spiridusul

E Spiridusul, vrea sa vorbeasca cu tine.
Relatiile familiale sunt cheia succesului in reclamele Cosmote. Dupa fiul si tata, mama si fiul, acum vine si tata si fiica. Ideea din reclama cu fetita simpatica zicand “Spiridusule, lui Mos Martinel i-a cazut un ochi…” da de gandit parintilor care sunt inconstienti si nu isi ofera un timp cat mai mare petrecut impreuna cu cei mici.
Reclama Cosmote Spiridusul
Cum se cheama melodia din reclama? Daca stiti, postati un comentariu.

About Abdi

Check Also

Mai bine cartela Orange, Cosmote si Vodafone decat abonament?

Satul astazi vom vorbi despre hotia abonamentelor Orange, Cosmote si Vodafone. Abonamentele nu se mai merita in ziua de azi prepay e solutia adica cartela la liber incarci cand vrei si nu ai probleme cu factura lunara care te rupe la buzunar.
In România, telefoanele noi sunt subventionate in functie de abonament. Toti operatorii iau în calcul doua criterii: durata abonamentului si pretul acestuia. Este o mare pacaleala.

Vedeti la tv reclame la orange si cosmote cu telefoane performante la pret de 0 bani si un abonament care in fiecare luna te usuca de bani, pentru ce? Pentru un iPhone 5, bine cine are parinti deputati si parlamentari isi permite dar omul de rand?
Hotia abomanentelor sta cam asa: Cel mai mare operator din România, Orange, oferă iPhone 5 cu abonament, începând de la preţul de 349 de euro, cu un abonament Pantera 51. Lunar vom plăti 51 de euro pentru 450 de minute naţionale, 450 de SMS-uri naţionale, 3.000 de minute şi SMS-uri în reţea şi internet pe mobil nelimitat. La finalul unui abonament de 24 de luni, pe care avem voie să-l întrerupem, dar regulamentul Orange prevede că utilizatorul trebuie să plătească o taxă de 100 de euro pentru cartela SIM şi contravaloarea lunilor rămase, preţul final ajunge la 1.573 de euro.

Cosmote oferă iPhone 5 la 272 de euro (1.199 de lei) cu un abonament Smart XXL+ de 56 de euro pe lună. Acesta oferă 3 GB de trafic, 2.000 de minute şi SMS-uri în reţea, 2.000 de minute în Romtelecom, 500 de minute naţionale şi internaţionale. La liber, introducem o ofertă smartphone 15, cu 1 GB de trafic şi ajungem după doi ani la 1.100 de euro, faţă de 1.616 euro la abonament.

Sper ca lumea sa se trezeasca la realitate si sa renunte la abonamente ca nu sunt viitorul ele duc la faliment. Mai bine la cartela pe liber.