A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / CLIENT / Registrul de biciclete | Gaseste-ti bicicleta furata

Registrul de biciclete | Gaseste-ti bicicleta furata

Pentru a veni în sprijinul celor care au fost deposedaţi de biciclete, câţiva tineri din Cluj s-au gândit să înfiinţeze Registrul de Biciclete, un sistem de securizare, spun ei, menit să scadă simţitor numărul furturilor de acest gen.

Registrul propune integrarea bicicletei într-un mediu monitorizat. Alcătuind o bază de date cu bicicletele din comunitate pe baza conturilor de utilizatori şi a unor coduri unice atribuite bicicletelor, va exista astfel o evidenţă riguroasă şi o mediatizare a existenţei acestui sistem de securitate.

“Posesorii de biciclete îşi fac un cont şi îşi înregistrează bicicleta completând diverse câmpuri cum ar fi: serie cadru de bicicletă, culoare, model, ataşând şi poze cât mai clare cu bicicleta. Dacă din nefericire, îţi este furată bicicleta, te loghezi pe contul tău din Registru şi o declari furată, completând în prealabil date despre locaţia de unde ţi s-a furat. Ea va apărea astfel pe lista bicicletelor furate, într-o zonă bine determinată de pe site. În a doua parte a proiectului ne propunem ataşarea pe fiecare bicicletă a unor coduri numerice sau coduri QR care vor permite oricând şi de oriunde identificarea lor”, a declarat Diana Silaghi, administratorul site-ului.

Până acum judeţul Timiş are, după Bucureşti şi Cluj, cele mai multe înregistrări pe site, venite din Lugoj şi Timişoara.

About Abdi

Check Also

Apeluri internationale Vodafone | Cat costa sa suni in alta tara

Cu serviciul Apeluri internationale poti apela oriunde in lume direct de la telefonul tau Vodafone. Pentru a putea suna in alta tara este necesara activarea serviciului Apeluri internationale.Pentru a activa acest serviciu trebuie sa suni la serviciul ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *