A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / Tom Cruise și-a luat insulă de 25.000.000 $ ca să-și facă biserică

Tom Cruise și-a luat insulă de 25.000.000 $ ca să-și facă biserică

Banii nu sunt o problemă pentru actorul Tom Cruise (51 de ani), care pune în practică tot ce îi trece prin cap, oricât ar costa. Noua lui nebunie este achiziţionarea insulei Lanai din Hawaii, un petic de rai pentru care starul a scos din conturi nu mai puţin de 25 de milioane de dolari. Motivul? Va construi acolo o biserică scientologică, secta din care face parte şi el.
Cu o avere de 250 de milioane de dolari, Tom Cruise e unul dintre cei mai bogaţi actori din lume. El e membru de vază al sectei scientologice, din care mai fac parte superstaruri precum Will Smith sau John Travolta. Ca urmare, Tom Cruise a decis să-şi arate aprecierea faţă de biserica lui şi pentru aceasta a cumpărat de curând insula Lanai din Hawaii, cu suma de 25 de milioane de dolari. Conform presei de peste Ocean, acolo va ridica un templu scientologic aşa cum sunt cele din America şi va oferi şi intimitate celebrităţilor care sunt membre ale sectei.
Biserica scientologică promovează ideea conform căreia “sufletul fiecărui om poate fi eliberat prin intermediul înţelepciunii”.

About Abdi

Check Also

MI6 Trailer: MISSION IMPOSSIBLE FALLOUT Super Bowl Trailer (2018) Henry Cavill, Tom Cruise Movie HD

MI6 Trailer: MISSION IMPOSSIBLE FALLOUT Super Bowl Trailer (2018) Henry Cavill, Tom Cruise Movie HD …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *