A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / Tom Cruise și-a luat insulă de 25.000.000 $ ca să-și facă biserică

Tom Cruise și-a luat insulă de 25.000.000 $ ca să-și facă biserică

Banii nu sunt o problemă pentru actorul Tom Cruise (51 de ani), care pune în practică tot ce îi trece prin cap, oricât ar costa. Noua lui nebunie este achiziţionarea insulei Lanai din Hawaii, un petic de rai pentru care starul a scos din conturi nu mai puţin de 25 de milioane de dolari. Motivul? Va construi acolo o biserică scientologică, secta din care face parte şi el.
Cu o avere de 250 de milioane de dolari, Tom Cruise e unul dintre cei mai bogaţi actori din lume. El e membru de vază al sectei scientologice, din care mai fac parte superstaruri precum Will Smith sau John Travolta. Ca urmare, Tom Cruise a decis să-şi arate aprecierea faţă de biserica lui şi pentru aceasta a cumpărat de curând insula Lanai din Hawaii, cu suma de 25 de milioane de dolari. Conform presei de peste Ocean, acolo va ridica un templu scientologic aşa cum sunt cele din America şi va oferi şi intimitate celebrităţilor care sunt membre ale sectei.
Biserica scientologică promovează ideea conform căreia “sufletul fiecărui om poate fi eliberat prin intermediul înţelepciunii”.

About Abdi

Check Also

Iată prima fotografie cu Saint West!

kim kardashian
Așteptarea a luat sfârșit! Micuțul Saint West a fost arătat! Nu la balcon asemenea regalităților, ci prin intermediul aplicației mamei sale, starleta Kim Kardashian.
Ei bine, dacă vă făceați griji, micuțul Saint West este asemenea oricărui bebeluș de două-trei luni. Cu zece degete la mâini, zece la picioare, dar cu părinți precum Kim Kardashian și Kanye West. Și nu neînțelegeți greșit, nu o spunem ca și cum ar fi asta un defect, ci dimpotrivă.
În fine, revenind la mult așteptatul bebeluș, Saint a fost prezentat lumii luni, grație unei fotografii surprinse de mama sa pe când își făcea somnul de după masă. Desigur, totul a fost bine calculat de Kim, care a ales să-l arate pe Saint tocmai de ziua tatălui ei, regretatul avocat Robert Kardashian.
Așadar, deși mulți ne-am așteptat să facă acest pas grație vreunui onorariu record al vreunei publicații, Kim a ales să facă asta cu o ocazie specială: ”Astăzi ar fi fost ziua de naștere a tatălui meu. Știu că nu ar fi existat nimic mai important pe lumea asta pentru el decât să-și cunoască nepoții. Așadar, am vrut să împărtășesc cu voi toți această primă poză cu Saint cu această ocazie.”, a scris Kim.
Amintim că Saint West a venit pe lume pe 5 decembrie, anul trecut. Kim și Kanye mai au o fetiță, pe nume North West.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + four =

error: Content is protected !!