A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / Tom Cruise și-a luat insulă de 25.000.000 $ ca să-și facă biserică

Tom Cruise și-a luat insulă de 25.000.000 $ ca să-și facă biserică

Banii nu sunt o problemă pentru actorul Tom Cruise (51 de ani), care pune în practică tot ce îi trece prin cap, oricât ar costa. Noua lui nebunie este achiziţionarea insulei Lanai din Hawaii, un petic de rai pentru care starul a scos din conturi nu mai puţin de 25 de milioane de dolari. Motivul? Va construi acolo o biserică scientologică, secta din care face parte şi el.
Cu o avere de 250 de milioane de dolari, Tom Cruise e unul dintre cei mai bogaţi actori din lume. El e membru de vază al sectei scientologice, din care mai fac parte superstaruri precum Will Smith sau John Travolta. Ca urmare, Tom Cruise a decis să-şi arate aprecierea faţă de biserica lui şi pentru aceasta a cumpărat de curând insula Lanai din Hawaii, cu suma de 25 de milioane de dolari. Conform presei de peste Ocean, acolo va ridica un templu scientologic aşa cum sunt cele din America şi va oferi şi intimitate celebrităţilor care sunt membre ale sectei.
Biserica scientologică promovează ideea conform căreia “sufletul fiecărui om poate fi eliberat prin intermediul înţelepciunii”.

About Abdi

Check Also

Beyonce si Jay Z vor divorta

Beyonce si Jay Z vor divorta?


Beyonce și Jay Z au fost văzuți tot mai rar împreună în public. Iar tabloidele americane susțin că aceștia s-ar putea afla în divorț.

Beyonce și Jay Z, unii dintre cei mai de succes artisti ai lumii la momentul actual, s-ar afla în plin divorț. Conform apropiaților, cei doi se acuză reciproc de infidelități și au apărut tot mai rar împreună la evenimentele mondene.

Unele tabloide susțin că cei doi s-au separat deja, dar că la mijloc există un contract post-nuptial foarte strict care le interzice să dea detalii despre separare.
Sunt împreună de 16 ani

Se presupune că Beyonce și Jay-Z sunt împreună din 2000, an în care artista și-a început colaborarea muzicală cu cel ce urma să-i devină soț. Din 2005, cei doi au început să se afișeze împreună de mână, în 2008 oficializându-și relația prin căsătorie.

Înainte de Jay-Z, Beyonce a mai avut o singură relație, care a durat 9 ani, cu Lyndell Locke, un prieten din copilărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *