A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / ABDI Says / Tu ce filme sau seriale urmaresti?

Tu ce filme sau seriale urmaresti?

Vara este anotimpul vacantelor. Majoritatea pleaca, asa ca in cinematografe premiere noi nu prea au loc. Multi asteapta toamna, ca publicul sa revina acasa si implicit sa aiba chef sa (re)intre in sala de cinema, pentru ca afara vremea nu va mai fi la fel de prietenoasa cu ei.

Cinefilii adevarati nu iau vacanta niciodata. Ei stiu bine ca vara aceasta colosii din IT lanseaza primele premiere: The Internship si Jobs, adica Google si Apple. Nici cei mai mici cinefili nu vor rata Despicable Me 2 sau Monsters University.

Vara, din pacate, nu inseamna o vacanta continua, poate doar pentru foarte putini. Asa ca nemaifiind bombardati cu fime noi, perioada aceasta este o foarte buna ocazie de a ajunge la zi cu filmele pe care nu am apucat sa le vedem din diferite motive. Filme sau seriale, pentru ca indifferent cat de acaparator poate fi un serial, mereu intervine cate ceva care nu te lasa sa termini sezonul! In plus, pe perioada verii majoritatea, daca nu chiar toate serialele, iau si ele vacanta, un motiv in plus sa ai timp sa vezi toate episoadele pana la zi.

Pentru romani, sa vezi filme online 2013 sau seriale online 2013 e in continuare la mare cautare si probabil cea mai buna metoda de a descoperi noutatile sau filmele pe care vor ajunge sa le recomande prietenilor. Personal, in aceasta perioada urmaresc serialul american Shameless, un remake al variantei britanice, cu Emmy Rossum cea cu vino-ncoa. Dupa multi o drama, pentru noi romanii, obisnuiti cu “a ne descurca in orice situatie” este mai degraba o comedie dramatica 😉 Familia Gallager – un tata betiv notoriu si cateodata si drogat plus 6 copii – incearca sa supravietuiasca si sa se descurce cu banii pentru mancare si utilitati: Fiona (22 ani) tine unita familia, Lip (18) are o minte stralucita, pe care o foloseste ca sa obtina favoruri sexuale de la fetele cartierului, Ian (17) e gay si viseaza la US Army, Deb (14) fura bani din colectia UNICEF, Carl (10) un mic pshihopat si Liam (2) cel mai mic e negru, fara ca cineva sa-si dea seama cum s-a intamplat asta!
🙂

Tu ce filme sau seriale urmaresti?

About Abdi

Check Also

Orange film – Spot TV

Trăiește toate emoțiile filmului cu cea mai nouă reclamă Orange. Mai multe detalii aici: Best …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *