A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / ABDI Says / In vizita la Braco M.E.S.

In vizita la Braco M.E.S.

Credeti sau nu credeti exista zone unde este foarte important sa ai un generator de curent. Nevoit fiind sa caut un generator de curent, aveam in cap sa caut nu doar un reseller, ci o societate care pe langa importul sau productia acestuia sa ofere si serviciul de reparatie, in caz ca as avea nevoie. Si cum internetul iti ofera multe raspunsuri la intrebari, la o simpla cautare pe google am dat peste site-ul www.bracomotoareelectrice.ro. Acesta apartine unei companii cu capital integral romanesc, Braco Mes, care deja are 13 ani vechime pe piata romaneasca.

Divizia lor de Masini Electrice, pe langa generatoarul de curent care ma interesa pe mine, este specializata si pe motoare electrice, ventilatoare industriale, reductoare de turatie si compresoare de aer. Specializata pe motoare electrice industriale si in general echipamente industiriale, am gasit si generatorul pentru mine.

Specialistii Braco Mes au intrat in legatura cu seful de la tehnic si uite asa am invatat ca puterea adunata a tuturor masinilor electrice care urmau sa fie alimentate, trebuia sa fie mai mica decat a generatorului ce urma sa il achizitionam. Treaba a fost oarecum simpla pentru ca puterea este scrisa pe placuta de pe fiecare utilaj si/ sau aparat. de asemenea, pentru foarte multe masini, cuplul de pornire este mare, ceea ce se traduce intr-o nevoie de putere mai mare la pornire, care ajunge in unele cazuri si de trei ori mai mare decat puterea nominala. Asa este in cazul pompelor de apa, ventilatoarelor, compresoarelor si a altora.

Un alt aspect foarte important este ce fel de generator de curent am nevoie: cu pornire manuala sau cu pornire automata. Consumatorii care vor fi alimentati de la generatorul cu pornire manuala pot porni toti in acelasi timp, pe cand cei alimentati de la motorul cu pornire manuala pot fi conectati pe rand. Este simplu de dedus ca in acest al doilea caz, necesarul de putere este mai mic, pentru ca nu se mai insumeaza necesarul puterii de pornire a tuturor consumatorilor, ci cel mult pentru doi sau trei consumatori, care sunt cei mai vitali, si care trebuie sa intre primii pe generator. Oricum se are in vedere un factor de siguranta, care de cele mai multe ori se afla cuprins intre 10% si 20%.

Compania Braco MES ofera motoare electrice de calitate pentru orice sector de activitate, avand solutii tehnice de calitate si variate pentru orice aplicatie. Echipamentele si utilajele industriale alimentate de la aceste motoare electrice vor functiona astfel la parametri optimi si vor avea o durata indelungata de functionare. Sfaturile specialistilor Braco MES nu se opresc doar la momentul achizitionarii, acestiavenind si cu serie de recomandari de folosire a motoarelor electrice in functie de mediul de functionare (umed, praf, temperaturi ridicate, etc) regimul de functionare (porniri/ opriri, durata zilnica de functionare).

La Braco MES puteti sa gasiti atat motoare electrice si generatoare de curent din import, cat si productie proprie. Calitatea lor este dublata de specialistii companiei care m-au invatat minimul necesar pentru ca investitia in echipamentele cumparate de la ei sa aiba o durata de viata de functionare cat mai lunga.

About Abdi

Check Also

Bancul Zilei 23.05.2012

Un tip intră în magazinul de costume pentru diverse ocazii. – Trebuie să merg la un bal mascat şi aş vrea să merg costumat ca Adam. Vine tipa de acolo cu o frunză, tipul refuză: – Prea mică! Vine cu o frunză mai mare, la fel: -Prea mică! Îi aduce tipa o frunză mare de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *