A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Vedete / William, viitorul rege al Marii Britanii, este tăticul celui mai bogat copil din lume

William, viitorul rege al Marii Britanii, este tăticul celui mai bogat copil din lume

Experţii de la câteva publicaţii de prestigiu din întreaga lume au realizat, zilele trecute, “profilul financiar” al bebeluşului regal, prinţul George al Marii Britanii. Averea acestuia a fost estimată, la naştere, la un miliard de dolari, cea mai mare parte constând în proprietăţi imobiliare – terenuri, palate şi lacuri.
Este, fără îndoială, cel mai bogat copil din lume. Asta au concluzionat experţii de business care au evaluat moştenirea prinţului George, fiul prinţului William şi al ducesei Kate. Conform estimărilor, bebeluşul regal are deja o avere de un miliard de dolari. Factorii care s-au luat în considerare au fost drepturile care i se cuvin prin lege din averea Casei regale, dar şi cadourile. Publicaţia National Enquirer a dezvăluit că sultanul din Brunei şi alţi şeici miliardari din Arabia Saudită şi din Emiratele Arabe ar fi pregătit cadouri extrem de scumpe pentru prinţişor: terenuri cu petrol, acţiuni la diverse companii ba chiar şi pietre preţioase şi maşini de lux.
Grosul averii vine însă din proprietăţile imobiliare ale Casei regale britanice, numai palatul Kensington, în care locuieşte micuţul George, valorând peste 90 de milioane de dolari. În afară de acesta, mai sunt terenuri, lacuri şi alte palate mai mici, estimate la sute de milioane de dolari. Fiul prinţului William are şi o cotă parte din faimoasele bijuterii ale Coroanei britanice şi din operele de artă de la Palatul Buckingham. În plus, micuţul are deja în cont 100 de milioane de dolari, cadou de la bunica lui, regina Elisabeta a II-a.

About Abdi

Check Also

Iată prima fotografie cu Saint West!

kim kardashian
Așteptarea a luat sfârșit! Micuțul Saint West a fost arătat! Nu la balcon asemenea regalităților, ci prin intermediul aplicației mamei sale, starleta Kim Kardashian.
Ei bine, dacă vă făceați griji, micuțul Saint West este asemenea oricărui bebeluș de două-trei luni. Cu zece degete la mâini, zece la picioare, dar cu părinți precum Kim Kardashian și Kanye West. Și nu neînțelegeți greșit, nu o spunem ca și cum ar fi asta un defect, ci dimpotrivă.
În fine, revenind la mult așteptatul bebeluș, Saint a fost prezentat lumii luni, grație unei fotografii surprinse de mama sa pe când își făcea somnul de după masă. Desigur, totul a fost bine calculat de Kim, care a ales să-l arate pe Saint tocmai de ziua tatălui ei, regretatul avocat Robert Kardashian.
Așadar, deși mulți ne-am așteptat să facă acest pas grație vreunui onorariu record al vreunei publicații, Kim a ales să facă asta cu o ocazie specială: ”Astăzi ar fi fost ziua de naștere a tatălui meu. Știu că nu ar fi existat nimic mai important pe lumea asta pentru el decât să-și cunoască nepoții. Așadar, am vrut să împărtășesc cu voi toți această primă poză cu Saint cu această ocazie.”, a scris Kim.
Amintim că Saint West a venit pe lume pe 5 decembrie, anul trecut. Kim și Kanye mai au o fetiță, pe nume North West.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *